Tæppe ‘Merge’ Kelim Rug fra Ferm Living | 140 x 200 cm

1.999,00 DKK

KØB HOS MOODINGS.COM

De populære Kelim tæpper fra ferm LIVING er designet i moderne grafiske designs og ekstraordinære farveblokke. Dette er også grunden til at hvert eneste tæppe fremstår unikt og personligt. Miks gerne grafiske tæpper med en minimalistisk stil, da det skaber en spændende og kontrastfyldt indretning. Kelim tæpper med grafiske detaljer…

Yderligere information

Produkt

Brand

Color

, ,

Description

De populære Kelim tæpper fra ferm LIVING er designet i moderne grafiske designs og ekstraordinære farveblokke. Dette er også grunden til at hvert eneste tæppe fremstår unikt og personligt. Miks gerne grafiske tæpper med en minimalistisk stil, da det skaber en spændende og kontrastfyldt indretning.

Kelim tæpper med grafiske detaljer fra ferm LIVING er håndlavede, hvorfor vævningen fra tæppe til tæppe kan variere. Det betyder til gengæld, at hvert tæppe er unikt, og du kan finde vidt forskellige mønstre, farver og strukturer, der indrammer netop din personlige indretningsstil.

Den traditionelle væveteknik, som anvendes i fremstillingen af Kelim tæpperne, kaldes ’Punja’-vævning, og er en af de ældste væveteknikker i verden. Uldgarnet som bruges til tæpperne, er håndfarvet, hvilket gør, at der også kan forekomme variationer i farvetonerne grundet uldmaterialets og farvningens natur.

Det rigtige tæppe kan gøre en stor forskel i dit hjem, og Kelim tæpperne fra Ferm Living er karakteriseret ved deres høje kvalitet, tidløse udtryk og fantastiske holdbarhed.

 

 

Kelim Rug Medium, Merge

Tæppe 'Merge' Kelim Rug fra Ferm Living | 140 x 200 cm

1.999,00 DKK

KØB HOS MOODINGS.COM