Tæppe ‘Contemporary’ fra Kristina Dam | 200 x 300 cm

4.745,00 DKK

KØB HOS BOBOONLINE.DK

‘Contemporary’ er et stort et unikt designer kelim tæppe i beige uld fra Kristina Dam Studio. Traditionelt kelim håndværk kombineret med Kristina Dams minimalistiske og skulpturelle design skaber dette smukke kelim tæppe med sine geometriske og grafiske former. Et moderne tæppe og næsten et kunstværk til sig selv der vil…

Yderligere information

Brand

Color

, , ,

Description

‘Contemporary’ er et stort et unikt designer kelim tæppe i beige uld fra Kristina Dam Studio. Traditionelt kelim håndværk kombineret med Kristina Dams minimalistiske og skulpturelle design skaber dette smukke kelim tæppe med sine geometriske og grafiske former. Et moderne tæppe og næsten et kunstværk til sig selv der vil pryde dit gulv med sit slående og nutidige look og design. Contemporary tæppeserien fra Kristina Dam Studio er lavet af 90% uld og 10% bomuld. Uld et fantastisk materiale til tæpper med naturlige egenskaber, der gør det både brandhæmmende og naturligt smuds afvisende. Bring dit hjem og interiør til live med et smukt dansk design tæppe af høj kvalitet som dette moderne contemporary kelimtæppe.

Kristina Dam Studio står bag en række fascinerende danske tæppedesign. Et dansk designbrand, der indenfor får år har udviklet sig til at være et toneangivende kraftcenter indenfor minimalistisk og skulpturelt design.

 

Kelim taeppe KristinaDamStudio Contemporary grey 200x300 1

Tæppe 'Contemporary' fra Kristina Dam | 200 x 300 cm

4.745,00 DKK

KØB HOS BOBOONLINE.DK