Dekorér med grønne planter

Grøn stil i stuen

adv6

Der er mange gode grunde til at dekorere med grønne planter. Ud over deres æstetiske værdi, reducerer planterne i dit hjem toksiner i luften og forbedrer luftkvaliteten. Uanset om din tommelfinger er grøn, blå eller en anden skygge i regnbuen, her er 3 gode tips til at bringe grønt liv ind i dit hjem.

1. Skab kontrast med planter i forskellige størrelser

Når du har fundet dine favorit stueplanter til dit hjem, kan du tilføje personlighed med sjove krukker og plantestandere. Selvom terracotta krukker tilbyder den bedste dræning, passer de ikke til alles smag. Behold dine planter i de potter de blev købt i, og sæt dem i større dekorative urtepotteskjulere og plantestandere. På denne måde får du det bedste fra begge verdener: stil og funktion.

2. Go BIG.

Når du har fået lidt erfaring med stue planter, er det tid til at ‘go big’ med en overdimensioneret ‘statement’ plante. Uanset om du foretrækker en stor tropisk palme eller et ‘fiddleleaf’ figen træ, kan et stort stueplante i et soveværelse, stuen eller i entréen være den perfekte måde at skabe at bringe naturen indenfor og live rummet op, især i den danske lange vinter.

Fermliving hourglass potter

3. Planter som minimalistisk skulptur

I den minimalistiske tilgang til dekoration med indendørs planter, skal du fokusere på én skulpturel plante og gøre den til hoved fokus i dit rum. Vælg en minimalistisk skjuler, som Ferm Livings ‘Hourglass pot’, og gør planten til dit eget kunstværk.

Planteboksen – et multifunktionelt møbel

Hvem siger, at en plantestander kun kan bruges til planter? Lav din egen stander, som nedestående fra Ferm Living, og fyld den derefter med krydderier, bøger, pyntegenstande eller brug den til dekorativ organisering i hjemmekontoret.