5 Grafiske tæpper

Statement tæppet – et kunstværk på gulvet


adv6

En blanding af stærke og dristige kontrastfarver og geometriske og indviklede mønstre. Tæppe trenden for 2021, er fokus på dét at udtrykke vores kreativitet i modig, fantasifuld og innovativ stil. Hvis man ser på sit gulv som den ‘5. væg’, er et gulvtæppe en fantastisk måde at introducere farve eller mønster i hjemmet.

Her er 5 bud på lækre tæpper, der ligner at de hører hjemme på en udstilling med abstrakt kunst.

Tæppe ‘Comtemporary’ Kelim Beige
fra Kristina Dam | 300 x 200 cm

‘Contemporary’ er et stort et unikt designer kelim tæppe i beige uld fra Kristina Dam Studio. Traditionelt kelim håndværk kombineret med Kristina Dams minimalistiske og skulpturelle design skaber dette smukke kelim tæppe med sine geometriske og grafiske former. Et moderne tæppe og næsten et kunstværk til sig selv der vil pryde dit gulv med sit slående og nutidige look og design. Contemporary tæppeserien fra Kristina Dam Studio er lavet af 90% uld og 10% bomuld. Uld et fantastisk materiale til tæpper med naturlige egenskaber, der gør det både brandhæmmende og naturligt smuds afvisende. Bring dit hjem og interiør til live med et smukt dansk design tæppe af høj kvalitet som dette moderne contemporary kelimtæppe.

Kristina Dam Studio står bag en række fascinerende danske tæppedesign. Et dansk designbrand, der indenfor får år har udviklet sig til at være et toneangivende kraftcenter indenfor minimalistisk og skulpturelt design.

4.745,00 DKKKØB HER

Kelim tæppe ‘Squares’ fra Ferm Living | 140 x 200 cm

De populære Kelim tæpper fra ferm LIVING er designet i moderne grafiske designs og ekstraordinære farveblokke. Dette er også grunden til at hvert eneste tæppe fremstår unikt og personligt. Miks gerne grafiske tæpper med en minimalistisk stil, da det skaber en spændende og kontrastfyldt indretning.

Kelim tæpper med grafiske detaljer fra ferm LIVING er håndlavede, hvorfor vævningen fra tæppe til tæppe kan variere. Det betyder til gengæld, at hvert tæppe er unikt, og du kan finde vidt forskellige mønstre, farver og strukturer, der indrammer netop din personlige indretningsstil.

1.999,00 DKKKØB HER

Tæppe  ‘Ochre’ fra Fritz Hansen 103 x 130 cm

De varierende luvhøjder giver tæpperne en diskret tredimensionel taktilitet. Hvert enkelt tæppe er håndtuftet i Indien og indfarvet med syrefri farve. Designet af Cecilie Manz.

2.849,00 DKKKØB HER

Tæppe ‘Merge’ Kelim Rug fra Ferm Living | 160 x 250 cm

Den traditionelle væveteknik, som anvendes i fremstillingen af Ferm Livings Kelim tæpper kaldes ’Punja’-vævning, og er en af de ældste væveteknikker i verden. Uldgarnet som bruges til tæpperne, er håndfarvet, hvilket gør, at der også kan forekomme variationer i farvetonerne grundet uldmaterialets og farvningens natur.

Det rigtige tæppe kan gøre en stor forskel i dit hjem, og Kelim tæpperne fra Ferm Living er karakteriseret ved deres høje kvalitet, tidløse udtryk og fantastiske holdbarhed.

1.999,00 DKKKØB HER

Tæppe ‘Colour’ NO. 5 fra HAY | 170 x 240 cm

Color Carpet er Scholten & Baijings første tæppekollektion for HAY i 100% New Zealand uld. Kollektionen består af 3 tæpper i tre forskellige identiteter, hver med deres unikke farveskema og grafiske udtryk.

4.499,00 DKKKØB HER