Sofa ‘Outline’ | 2 personers fra Muuto

35.995,00 DKK

KØB HOS LUXOLIVING.DK

‘Outline’ Soafen er yndefuld sofa med stilfuld loungestemning. Outline er noget så sjældent som en elegant flydersofa. Trods en vis volumen, synes den spinkel og sofistikeret i sin fremtoning. Det skyldes et gennemarbejdet design med en stringent ramme med slanke sidegavle og smalle ryghynder, der optimerer siddepladsen. De diskrete ben…

Yderligere information

Brand

Color

Description

‘Outline’ Soafen er yndefuld sofa med stilfuld loungestemning. Outline er noget så sjældent som en elegant flydersofa. Trods en vis volumen, synes den spinkel og sofistikeret i sin fremtoning. Det skyldes et gennemarbejdet design med en stringent ramme med slanke sidegavle og smalle ryghynder, der optimerer siddepladsen. De diskrete ben er trukket ind under selve basen, hvilket giver sofaen et svævende, vægtløst udtryk der bidrager til, fremfor at dominere, ethvert interiør. ‘Outline’ er designet af det prisvindende norske arkitekt- og designstudio Anderssen & Voll, der hverken visuelt eller funktionelt er gået på kompromis. Resultatet er en moderne sofa med tidløse kvaliteter, der fungerer lige godt op ad en væg som midt i et rum. Der er i designet klare referencer til moderne, danske møbelklassikere fra det 20. århundrede, og ‘Outline’ tilbyder med sin på en gang stramme og imødekommende udformning og ekstra siddedybde, en nedtonet stilfuld loungestemning.

‘Outline’ fås som 2-personers, 3-personers, og 3-personers sofa med chaiselong i højre eller venstre side. Betrækket fås i cognac farvet læder, eksklusiv grå eller rosa tekstil. 2-personers sofaen måler 170 cm i bredden og 92 cm i dybden. 3-personers sofaen måler 220 cm i bredden og 84 cm i dybden. Sofaen med chaiselong måler 262 cm i bredden.

Sofa Outline 2-personers cognac læder Muuto

Sofa 'Outline' | 2 personers fra Muuto

35.995,00 DKK

KØB HOS LUXOLIVING.DK