Sofa ‘Compose’ | 2 personers fra Muuto

17.900,00 DKK

KØB HOS LUXOLIVING.DK

Med ‘Compose’ serien har den anerkendte, norske designduo Anderssen & Voll skabt en ny type af sofaer for Muuto. Intentionen har været at skabe den mest harmoniske og skulpturelle form på en sofa. Med fokus på en dyb og luksuriøs siddeoplevelse, er sofaen designet som en indbydende lounge sofa, der…

Yderligere information

Color

,

Brand

Description

Med ‘Compose’ serien har den anerkendte, norske designduo Anderssen & Voll skabt en ny type af sofaer for Muuto. Intentionen har været at skabe den mest harmoniske og skulpturelle form på en sofa. Med fokus på en dyb og luksuriøs siddeoplevelse, er sofaen designet som en indbydende lounge sofa, der på en gang er behagelig blød og karakterfast stram i udtrykket. De enkle linjer og præcise proportioner understreger de nordiske design referencer, mens de fyldige former er udledt af modernismens funktionelle principper. Compose er, med tvedelt sæde og ryg, modulær i sit udtryk – en åbenlys designreference til Anderssen & Volls modulsofa Connect. Modsat den, står Compose på elegant placerede ben, der tilfører sofaen en visuel lethed. Sofaen er betrukket med tekstilet Fiord fra Kvadrat, en uldblanding med et subtilt tredimensionelt look. Compose tilbyder med sin ekstra siddedybde et landskab af elegant afslapning, og lounge-følelsen er ens uanset om man vælger en trepersoners- eller topersonerssofa.

Designerne Andersen & Voll om designet: “For ‘Compose’ serien var vi i stor udstrækning inspireret af begrebet ‘super-flyder’ – en type sofa, der tilbyder stor bekvemmelighed og muligheden for at slænge sig enten alene eller sammen med venner og familie. Vi tilførte elegance, ekstra sædedybde og øget komfort for at skabe grobund for lidt hverdagslykke.”

‘Compose’ fås som 2-personers og 3-personers sofa og kommer i flere forskellige farver betræk, og med ben i eg eller sort. 2-personers sofaen har en bredde på 200 cm og en dybde på 94 cm.

Design Sofa 2 personers compose vancouver 13 muuto

Sofa 'Compose' | 2 personers fra Muuto

17.900,00 DKK

KØB HOS LUXOLIVING.DK