Unikke skriveborde til hjemmekontoret

Skab en smuk arbejdsplads

adv6

At arbejde hjemmefra er blevet den nye norm, og indretning af dit arbejdsområde i hjemmet kan have stor effekt på din produktivitet. Et godt skrivebord til hjemmekontoret skal ikke kun være praktisk, det skal også passe til din stil. Når alt kommer til alt, det er svært at føle sig inspireret til at arbejde, studere, designe eller skabe, hvis man sidder ved et skrivebord, der er uinspirerende. Vi har her samlet en liste af stilrene og funktionelle skriveborde til dit hjemmekontor.

Skrivebord ‘Field Desk’ fra We Do Wood

Skrivebordet Field Desk fra Wedowood optager minimal plads, og er samtidigt et æstetisk møbel. Den perfekte pasform til det moderne hjem. Field Desk er designet til at blive brugt både som dekoration og opbevaring, og bordet kan let adskilles, når det er nødvendigt på grund af de specialdesignede beslag.

Field Desk er lavet af FSC®-certificeret egetræ. Den nye serie af egetræsprodukter er for dig der foretrækker skandinavisk design og miljøvenlige materialer.

3.999,00 DKKKØB HOS TRENDYLIVING.DK

Skrivebord ‘CPH 90’ fra HAY

Skrivebordet HAY CPH 90 bringer klassisk æstetik ind i en moderne sammenhæng. Bouroullec-brødrenes enkle, men yndefulde asymmetriske ben, kombineret med den strømlinede bordplade resulterer i et funktionelt, kompakt og minimalistisk design. CPH skrivebordet er ideelt til hjemme kontoret. Rammen er i massiv egetræ og bordpladen i krydsfiner kommer i en række forskellige farve muligheder.

3.999,00 DKKKØB HOS TRENDYLIVING.DK

Smukt hævesænke skrivebord fra Montana

HiLow 3 skrivebordet bordet fra Montana, har et rent design og er et alsidigt bord til kontormiljøer eller hjemmekontoret. Hæve-sænke skrivebordet har en længde på 160 cm og en bredde på 80 cm. Bordet er ideelt til hjemmekontoret og kan indstilles i højden til både siddende og stående arbejde. HiLow 3 fås i 7 størrelser og 3 farver.

8.820,00 DKKKØB HOS MONTANAFURNITURE

Skrivebord TS Desk fra GUBI | smoked glas

Ved at spille med kontrasten på en solid bordplade og de karakteristiske slanke metalben med en omhyggelig krydsdetalje er TS Desk et moderne og stilistisk rent skrivebord, der er perfekt egnet til et kontor, hvor den hjemmelavede følelse søges.

TS Collection fik sit navn samt inspiration fra den berømte restaurant The Standard i København, hvor materialer og designvision har stærke referencer til bygningens arkitektur. Den visuelle lethed i kombination med ærlige materialer og fejlfri håndværk, TS Desk har et enestående minimalistisk design, der vil give en smuk tilføjelse til ethvert moderne interiør eller kontor.

10.995,00 DKKKØB HOS MOODINGS.COM

Skrivebord ‘Hemingway’ fra Bent Hansen

Funktionelt og elegant Hemingway skrivebord fra Bent Hansen.

Navnet Hemingway ligger op til historien om et skrivebord, hvori der opstår et møde mellem den organiske egetræ og det industrille, sorte stål. Skrivebordet er et lille men stilfuldt skrivebord, der passer perfekt til studielejligheden eller til den åbne planløsning, der har brug for et integreret hjemmekontor.

Ud over Hemingway skrivebordets smukke look, kan du tilvælge, at bordet skal have en ekstra funktion i form af en indbygget trådløs Qi-oplader, så du nemt kan oplade din smartphone.

Bordet fås både med ben i matlakeret eg og mat sortlakeret bøg. Hertil fås bordpladen i grøn, sort, eg og blå, så du kan vælge den farve, som passer allerbedst til din indretning.

4.949,00 DKKKØB HOS MOODINGS.COM

Skrivebord C67 Butler fra FDB Møbler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

4.899,00 DKKKØB HOS LUXOLIVING.COM

Skrivebord i Valnød

Skrivebord med 2 skuffer og 1 hylde. bordplade i olieret valnøddefinér og skrå ben i olieret massiv valnød.

4.299,00 DKKKØB HOS ILVA.DK