Panton One – en klassiker af Verner Panton

Panton One Dining Chair – i lækre farver

adv6

Verner Panton tegnede Panton One stolen som sit allerførste stoledesign i 1955. Panton One Dining er god at sidde på – ved spisebordet, i restauranten, ved mødebordet eller i konferencesalen. Den lette stol findes i farverne: Duke, Holmes, Clark, Vincent, Carmen, Marylinn, Marcel og Scarlett samt i papirsnor i farverne Nature og Black.

Panton One Dining stolen her er med stel i rustfrit stål, men fås også i stelfarver som Beige, Silk Grey, Black Red, Black og krom. Variationer med stel i rustfrit stål kan også bruges udendørs.

Panton One stole er stablestole, nemme at transportere takket være deres lette vægt, og velegnet til udendørs brug såvel som indendørs brug.

Stol panton one dining chair clark spisebordsstol design

Panton One Dining Chair | Clark

2.622,00 DKKKØB HOS MONTANAFURNITURE.DK

Hvilken farve er du?

  • Stol panton one dining chair marylinn spisebordsstol designPanton One Dining chair design spisebords stol -15% Off
    2.622,00 DKK

    Verner Panton tegnede Panton One stolen som sit allerførste stoledesign i 1955. Panton One Dining er god at sidde på – ved spisebordet, i restauranten, ved mødebordet eller i konferencesalen. Den lette stol findes i farverne: Duke, Holmes, Clark, Vincent, Carmen, Marylinn, Marcel og Scarlett samt i papirsnor i farverne…

Naturlige materialer og gennemførte detaljer

Papir snoren giver Panton One stolserien et nyt udtryk. FSC®-certificeret papirsnor er et naturligt materiale fremstillet af papir med oprindelse fra bæredygtige skove. Snoren er stærk, behagelig at sidde på og belagt med et tyndt lag voks, hvilket gør snoren modstandsdygtig og nem at holde. Panton One Dining samt Pantone One Bar og Pantone One Kitchen fås i papirsnor i farverne Nature og Black.

Panton one colorchart

Vælg lige den kombination du ønsker

Panton One Dining stolen findes i farverne: Duke, Holmes, Clark, Vincent, Carmen, Marylinn, Marcel og Scarlett samt i papirsnor i farverne Nature og Black.

Stellet fås i farverne Beige, Black, Black red, Chrome, Silk grey og stainless steel.

Også til udendørs brug

Panton One i variationen med stel i rustfrit stål kan også bruges udendørs. Stole  med sæde i papirsnor, Paper Black og Paper Nature, egner sig dog ikke til udendørsbrug.

havestol pantone one Montana
Stol panton one dining chair carmen

Panton One Dining Chair | Carmen

2.622,00 DKKKØB HOS MONTANAFURNITURE.DK