5 Flotte Design Sofaer fra Muuto

Skulpturelle sofaer med luksuriøs komfort

adv6

MUUTO er en skandinavisk designvirksomhed, der sammen med nutidens førende designere skaber originale produkter med nye perspektiver. Resultatet er en innovativ samling af nordiske møbler, belysning og tilbehør til moderne interiører verden over.

Anderssen & Voll – Torbjørn Anderssen og Espen Voll – er den norske design duo der står bag designet af sofaerne fra Muuto. Designernes arbejde spænder bredt, men fokus ligger på objekter, belysning og møbler til hjemmet, altid med en kombineret intuitiv og analytisk tilgang til det marked, de opererer på. Anderssen & Voll har siden 2009 modtaget stor hæder og adskillige priser for deres produkter, herunder Wallpaper Award og Red Dot Award. Den dygtige duo har over en årrække designet en lang række produkter for Muuto.

Modul Sofa ‘Connect’ | fra Muuto

Den norske design duo Andersen & Voll har skabt ‘Connect’ serien som et modulopbygget sofa system, baseret på ideen om at finde den perfekte proportionale sammenhæng mellem sofaens forskellige komponenter. Der er kræset om detaljen, og designet er inspireret af de arkitektoniske principper fra modernismen. De slanke lange linjer giver sofaen et moderne og samtidigt tidløst udtryk. Connect sofaserien består af 11 moduler, som du kan sammensætte, og skabe en sofa lige efter dine ønsker.

6.149,00 DKKKØB HOS LUXOLIVING.DK

Modul Sofa ‘In Situ’ | fra Muuto

In Situ Modular Sofa er designet ud fra ideen om at skabe en stor, modulær sofa, der kan skræddersys til brugerens individuelle rum og smag. En sofa med dyb komfort og blødt sæde. In Situ gør det muligt at skabe sin egen sammensætning af designet, så man nøjagtigt kan opfylde de æstetiske og funktionelle behov man har i sit rum. Gennem sin høje komfort, skulpturelle linjer, diskrete detaljer, elegante linjer og stålprofil, bliver In Situ Modul Sofa, hjertet i ethvert rum, mens den giver omgivelserne et moderne look.’In Situ’ fås i mange forskellige konfigurationer i både 2-personers, 3-personers sofa, og 3-personers sofa med chaiselong i højre eller venstre side.

40.486,00 DKKKØB HOS LUXOLIVING.DK

Sofa ‘Compose’ | fra Muuto

Med ‘Compose’ serien har den anerkendte, norske designduo Anderssen & Voll skabt en ny type af sofaer for Muuto. Ud fra de arketypiske grundelementer – sæde, ryglæn, armlæn, puder og ben – har intentionen været at skabe den mest harmoniske og skulpturelle form på en sofa. Med fokus på en dyb og luksuriøs siddeoplevelse, er sofaen designet som en indbydende lounge-platform, der på en gang er behagelig blød og karakterfast stram i udtrykket. De enkle linjer og præcise proportioner understreger de nordiske designreferencer, mens de fyldige former er udledt af modernismens funktionelle principper. Compose er, med tvedelt sæde og ryg, modulær i sit udtryk – en åbenlys designreference til Anderssen & Volls modulsofa Connect. Modsat den, står Compose på elegant placerede ben, der tilfører sofaen en visuel lethed. Sofaen er betrukket med tekstilet Fiord fra Kvadrat, en uldblanding med et subtilt tredimensionelt look. Compose tilbyder med sin ekstra siddedybde et landskab af elegant afslapning, og lounge-følelsen er ens uanset om man vælger en trepersoners- eller topersonerssofa.

Designerne Andersen & Voll om designet: “For ‘Compose’ serien var vi i stor udstrækning inspireret af begrebet ‘super-flyder’ – en type sofa, der tilbyder stor bekvemmelighed og muligheden for at slænge sig enten alene eller sammen med venner og familie. Vi tilførte elegance, ekstra sædedybde og øget komfort for at skabe grobund for lidt hverdagslykke.”

‘Compose’ fås som 2-personers og 3-personers sofa og kommer i flere forskellige farver betræk, og med ben i eg eller sort. 2-personers sofaen har en bredde på 200 cm og en dybde på 94 cm.

17.900,00 DKKKØB HOS LUXOLIVING.DK

Sofa ‘Rest’ | fra Muuto

‘Rest’ Sofa serien bringer varme til moderne rum, med sin høje komfort og bløde linjer. Med sin ultrabløde polstring, de diskrete detaljer i armlænet og moderne profil, bringer designet et nyt syn på moderne skandinaviske sofa. Komforten er i højsædet og du kan tilbringe en hel dag i sofaen. ‘Rest’ fås som 2-personers og 3-personers sofa. Benene er lavet i egetræ og betrækket kommer i mange farve versioner. 3-personers sofaen måler 290 cm i bredden og 92 cm i dybden.

22.900,00 DKKKØB HOS LUXOLIVING.DK

Sofa ‘Outline’ | fra Muuto

‘Outline’ Soafen er yndefuld sofa med stilfuld loungestemning. ‘Outline’ er noget så sjældent som en elegant flydersofa. Trods en vis volumen, synes den spinkel og sofistikeret i sin fremtoning. Det skyldes et gennemarbejdet design med en stringent ramme med slanke sidegavle og smalle ryghynder, der optimerer siddepladsen. De diskrete ben er trukket ind under selve basen, hvilket giver sofaen et svævende, vægtløst udtryk der bidrager til, fremfor at dominere, ethvert interiør. ‘Outline’ er designet af det prisvindende norske arkitekt- og designstudio Anderssen & Voll, der hverken visuelt eller funktionelt er gået på kompromis. Resultatet er en moderne sofa med tidløse kvaliteter, der fungerer lige godt op ad en væg som midt i et rum. Der er i designet klare referencer til moderne, danske møbelklassikere fra det 20. århundrede, og ‘Outline’ tilbyder med sin på en gang stramme og imødekommende udformning og ekstra siddedybde, en nedtonet stilfuld loungestemning.

‘Outline’ fås som 2-personers, 3-personers, og 3-personers sofa med chaiselong i højre eller venstre side. Betrækket fås i cognac farvet læder, eksklusiv grå eller rosa tekstil. 2-personers sofaen måler 170 cm i bredden og 92 cm i dybden. 3-personers sofaen måler 220 cm i bredden og 84 cm i dybden. Sofaen med chaiselong måler 262 cm i bredden.

35.995,00 DKKKØB HOS LUXOLIVING.DK