Stilfulde Bålfade til sommerhygge

Ildstedet  – det hyggelige samlingspunkt

adv6

Et bålfad giver dig mulighed for at få mest muligt ud af din have og terrasse året rundt. En udendørs bålplads kan åbne en hel verden af udendørs muligheder, så hyggen kan blive ved længe efter solen er gået ned. Ildfade er ideelle til udendørs middagsfester, familiesammenkomster eller bare fredelige hygge aftener, hvor man sidder ude og nyder det fri, Mange bålfade kan endda også bruges med grillrist.

Med sommeren nær, er det nu det perfekte tidspunkt at investere i en kvalitetsbålplads. Vi har fundet 6 stilfulde bålfade til dig her.

Skagerak Helios Firebowl

Helios er både en pejs og en grill – konstrueret til at give optimal luftgennemstrømning til brænde eller trækul. Det intuitive design med sidehåndtag gør den let at flytte, når den er kold. Helios Firebowl er lavet af støbejern og har en diameter på 58 cm. Grillrist til bålstedet kan tilkøbes separat, se link herunder.

2.495,00 DKKKØB HOS LUXOLIVING.DK

Helios Steel Grill

Skagerak Helios Steel Grill

Lav dit bålfad fra Skagerak om til en lille grill med denne smarte rist i rustfrit stål.

Morsø Ignis Ildsted

Morsø Ignis – Et stilfuldt bålfad til de hyggelige stunder i haven. Ild fænger – dansende, varme flammer er et naturligt samlingssted, som inviterer til ro, fordybelse og hygge. Det smukke bålfad fra Morsø er det ideelle valg for alle hyggetrolde, der vil skabe gode, stemningsfulde stunder i haven. Forestil dig at sidde med et godt glas rødvin i hænderne og med øjnene hvilende på den levende ild – det indbyder til fortrolig snak, ikke?

Med sine rene linjer og sit enkle, funktionelle design fungerer bålstedet også som smuk dekoration på terrassen eller ved fordøren året rundt. Er du på udkig efter et ildsted, som kan skabe varme og hygge på terrassen når sommeraftenerne bliver lidt kølige, så er Morsø Ignis ildstedet det oplagte valg.

Lavet af solidt emaljeret støbejern og har en diameter på 45 cm. Grillrist til bålstedet kan tilkøbes separat.

1.395,00 DKKKØB HOS KITCHENONE.DK

HEAT Schalen bålfad

Bålfadet er lavet i jern og har en diameter på 80 cm og en højde på 12 cm.

1.445,00 DKKKØB HOS BOBOONLINE.DK

Eva Solo FireGlobe ildsted

Der er ikke noget så stemningsfyldt som at samles om et bål med dets smukke flammer og intense varme, og med det dekorative FireGlobe ildsted er det nemt og sikkert at tænde bål direkte på terrassen eller i haven. Det pulverlakerede aluminium fremhæver smukt de gyldne flammer og ildstedet sørger for den perfekte stemning og lunende varme, når aftenen bliver lidt kølig.

FireGlobe er nærmest skulpturel i sin enkle halvglobeform, som samtidig er gennemtænkt, så den skærmer for vinden – og så passer den perfekt til Eva Solos øvrige udvalg af lækre udendørsprodukter. FireGlobe er ikke kun til de kølige forårsaftener og sommeren, den fungerer perfekt som et dekorativt og hyggeligt element også i efteråret og om vinteren.

FireGlobe behøver ikke at stå samme sted altid, men kan nemt flyttes rundt i haven eller på terrassen, fordi et hul i toppen fungerer som håndtag. En løs rist i globens bund sørger for, at ventilationen er på plads, og de tre ben hæver den over jorden, så græs eller fliser ikke svitses. FireGlobe ildstedet er lavet af emaljeret stål og har en  diameter på 64 cm, og en højde på 75 cm. Grillrist til bålstedet kan tilkøbes separat, se link herunder.

2.839,00 DKKKØB HOS KITCHENONE.DK

Eva Solo FireGlobe grillrist til ildsted-3

Eva Solo FireGlobe grillrist til ildsted

Forvandl FireGlobe Ildsted til en grill med en grillrist, der er designet, så den naturligt glider ind i FireGlobes minimalistiske formsprog. Læg et par majs eller pølser på risten og nyd duften af grill over åben ild eller grillkul. Grillristen har en stor flade med god plads til madvarerne. Det praktiske, lange skaft sikrer, at grillristen altid er let at håndtere både før, under og efter brug.

403,00 DKKKØB HOS KITCHENONE.DK

House Doctor Bålfad

Skab en hyggelig lounge atmosfære på din terrasse eller i haven, med dette stilfulde bålfad. Tænd ilden og forkæl dine børn med ristede skumfiduser. Når mørket falder, vil gløder fra det lille ilsted sprede varme og hygge. Både børn og voksne kan bruge timer på at sidde ved ilden og nyde træet, der knitrer og varmer. Bålfadet er lavet i jern og har en diameter på 55 cm og en højde på 62 cm.

2.195,00 DKKKØB HOS BOBOONLINE.DK

Morsø Fire Pot bålfad

Morsø Fire Pot bålstedet er designet af Klaus Rath og er en hyldest til ilden og de små simple øjeblikke i livet. Det smukke bålsted er oplagt til bålhygge og nærvær med familien eller som levende dekoration i haven.

Morsø Fire Pot er fremstillet i pladejern og skabt med en praktisk læskærm – og med Morsøs Tuscan grillrist, kan Morsø Fire Pot, udover bålhygge, også bruges til autentiske madoplevelser, helt som i de gode gamle dage.

Bålstedet er fremstillet i pladejern, der er overfladebehandlet med en varmebestandig maling. Morsø Fire Pot bålstedet vejer 14 kg.

Mål: H: 557 mm – Ø top: 449 mm – Ø bund: 256 mm

1.300,00 DKKKØB HOS KITCHENONE.DK