Bålfad Eva Solo FireGlobe

2.839,00 DKK

KØB HOS KITCHENONE.DK

Der er ikke noget så stemningsfyldt som at samles om et bål med dets smukke flammer og intense varme, og med det dekorative FireGlobe ildsted er det nemt og sikkert at tænde bål direkte på terrassen eller i haven. Det pulverlakerede aluminium fremhæver smukt de gyldne flammer og ildstedet sørger…

Description

Der er ikke noget så stemningsfyldt som at samles om et bål med dets smukke flammer og intense varme, og med det dekorative FireGlobe ildsted er det nemt og sikkert at tænde bål direkte på terrassen eller i haven. Det pulverlakerede aluminium fremhæver smukt de gyldne flammer og ildstedet sørger for den perfekte stemning og lunende varme, når aftenen bliver lidt kølig.

FireGlobe er nærmest skulpturel i sin enkle halvglobeform, som samtidig er gennemtænkt, så den skærmer for vinden – og så passer den perfekt til Eva Solos øvrige udvalg af lækre udendørsprodukter. FireGlobe er ikke kun til de kølige forårsaftener og sommeren, den fungerer perfekt som et dekorativt og hyggeligt element også i efteråret og om vinteren.

FireGlobe behøver ikke at stå samme sted altid, men kan nemt flyttes rundt i haven eller på terrassen, fordi et hul i toppen fungerer som håndtag. En løs rist i globens bund sørger for, at ventilationen er på plads, og de tre ben hæver den over jorden, så græs eller fliser ikke svitses. FireGlobe ildstedet er lavet af emaljeret stål og har en  diameter på 64 cm, og en højde på 75 cm. Grillrist til bålstedet kan tilkøbes separat.

Eva Solo FireGlobe ildsted bålfad 1

Bålfad Eva Solo FireGlobe

2.839,00 DKK

KØB HOS KITCHENONE.DK